5 april 2012

Cupcakes och påsk med resa.....

JAAA äntligen är det torsdag och vi är lediga i flera dagar. Inte för att jag inte gillar mitt jobb, jag älskar det verkligen men just nu ska det bli underbart skönt att vara ledig i fyra dagar och bara ha en massa skoj. Ska iväg och ha en massa skoj med bästa gänget, ser verkligen fram emot det. Det innebär ju tyvärr lite båtåkande men jag har arbetat med mig själv länge nu så jag känner mig förbered, om jag nu kan det. Hatar sjön eller jag vill verkligen kunna vara ute och åka båt ( eller gå på en brygga) men mår skit så det blir väldigt lite av detta, tyvärr :/ Men sen ibland biter jag i det sura äpplet och proppar mig full med piller och åker ändå och jag hoppas det blir bra ;) Packat har jag inte hunnit med men jag hinner, tänker inte stressa. Älskade S kom hem idag och överraskade mig med att städa hela huset :D kan man annat än älska henne, så nu är morgondagen inte så jobbig för min del utan mest att bara vara :) Det gillas.
Idag hade vi påsk mys på jobbet, jobbigt med alla dessa goda fikastunder för allas byxor har plötsligt blivit trånga ;) Men när det bjuds på dessa godsaker kan man ju liksom inte säga nej ;)

http://www.recept.nu//1.307051/leila_lindholm/kakor_tartor/agg-mejeri/1.307051?vi
Här finns receptet om ni blir sugna :)

Nu hoppas jag verkligen att ni får fyra underbara dagar med mycket god mat och trevligt sällskap, det ska jag ha. Vart jag ska... det talar jag om när jag kommer hem och delar med mig lite av bilderna :) Ha det så gott...

Inga kommentarer: