19 april 2012

Ett måste .... Jobbigt värre :/ men samtidigt kul ;)

Ursäkta för mitt gnäll i förra inlägget men blir så trött ibland. Idag har det känts bättre :D
Idag kom S hem och ska stanna över helgen, känns bra, skönt att ha henne omkring sig ( dock inte hennes musik :/ ) Sällskap på promenaderna och någon att gnabbas med ;)
Min tatuering läker och kliar som fasen :/ men samtidigt så är det ju så. Det som irriterar mig är att det fastnar på kläderna och torkar ut hela tiden, smörja och smörja men snart är det läkt och jag är så nöjd :D Funderar redan på nästa ;) till mannens besvikelse ;).
Snart helg och då MÅSTE jag faktiskt ta itu med att fota, men vädret spelar ju en viktig roll och det ser ju inte så lovande ut till helgen :/ men då får jag väl fota regn då ;) Nä vi har i läxa att fota " därför fotograferar jag? " har inte en aning om vad jag ska fota, varför fotar jag? Jag älskar att gå ut i naturen, lyssna på fåglar och om man har tur lyckas fånga dem på bild,  jag gillar att fånga speciella stunder med familjen och nära och kära. Jag älskar att bara gå ut och fånga ögonblicket men hur tusan ska jag fota detta då ????? Detta skapar stort huvudbry hos mig då och på måndag ska jag redovisa detta.... hua blir lätta tokig men det ska nog bli bra i slutänden ;) nu ska jag försöka fixa min telefon till original inställningar så jag kan börja ladda hem saker igen, någon app fixade till det lite för bra tydligen ;) ha det så bra kramizar :D

Inga kommentarer: