20 december 2015

Uppdatering

Hej, är ett tag sedan jag var här och skrev något. Dagarna går fort och det är så mycket som händer i mitt liv just nu att jag inte hinner. Bloggen ligger sist på listan liksom.
Julen närmar sig med stormsteg, men inte en endaste tomte är uppe, granen är dock klädd och paket ligger under. maten är fixad så det är ingen panik på den fronten. Julen blir lugn i år och jag hoppas att jag kan ge min farbror en sista jul med massor med kärlek och värme. han tynar bort fort och det känns som att jag vill stoppa tiden men det inte går :´( han är dock på bra humör och vi pratar mycket varje gång jag är där. Han har så mycket att berätta och jag lyssnar och njuter av att höra hans röst, vetskapen gör så ont, vill att han ska finnas med oss länge än men .....

tre dagar kvar att jobba, innan jul ledigheten, är lugnt på jobbet. Alla härliga ungar gör mina dagar fullständiga och vad de lär sig, underbart att se. är så tacksam att jag har detta jobb att man får låna andras barn, se dem växa, lära sig och utvecklas varje dag är obetalbart. sen ska vi inte glömma alla kramar och snoriga pussar som dom frikostigt delar med sig ;) Men ska bli skönt att vara ledig, ladda om batterierna och njuta av mina barn och julfriden.
Jag hoppas att alla ni där ute får en fin helg med era nära och kära och njuter av julen :D

GOD JUL önskar jag er alla :D

Inga kommentarer: