8 januari 2015

Träningsvärk är min vardag....


känner mig lätt mörbultad just nu, gick ett pass själv i dag och då körde jag tydligen hårdare för nu känns det ordentligt. Men är en skön känsla, känns att man gör något. Gnällandet är bara för att reta folk ;)
Nu har jag jobbat i två dagar och det känns redan som vanligt, älskade trollungar ni förgyller verkligen mina dagar med alla era upptåg och roliga kommentarer. Kan bara erkänna att jag älskar mitt jobb men det visste ni ju redan. 
idag hade jag lite tid över på jobbet och började städa lite i skåpen på jobbet, och vad hittade jag där :0 mycket onyttiga saker som är väldigt goda att äta, stort problem då alla är väldigt duktiga på att låta bli men jag och en till är det inte. Tanken på att vi två kommer äta upp de där askarna gör ont i mig då jag tydligen har börjat mitt nya liv, utan sötsaker mm ( kommer aldrig att hålla ) älskar nämligen att fika, äta godis och god mat mm så vi får väl se men konstigt nog så visar vågen neråt fast jag fuskar. så helt ute och cyklar är jag nog inte :D
Den lilla snön som kom försvann lika fort och det är detta som jag hatar, blask och is. Är fara för livet att bara vara ute, så man får allt tänka till var man sätter ner tassarna ;)
Fredag i morgon, veckans bästa dag för den betyder helg ;) jobbar dock länge så är väl skit slut när jag väl är hemma. Men det gör inget är ju fredag. Inget speciellt inplanerat för helgen men en massa kanske finns det allt. Måste kolla upp om banankartonger med så jag kan börja hjälpa dottern att packa, snart dags att flytta henne till andra sidan Sverige. mm mm
Nä dags att hänga upp kvällens sista tvätt och sedan besöka sängen, är som sagt skit slut.
Var rädda om er :D


Inga kommentarer: