3 januari 2015

Dag 3 2015

Dagarna går fort nu när man vet att ledigheten snart är slut. Men älskar vetskapen att jag kan ligga till nio utan att det stör någon.  Tycker om att sova och har väl periodvis väldigt lätt för det men ibland är det lögn i f att somna. Önskar ibland att jag sov gott tidigt och vaknade utsövd tidigt, men nej då den genen ärvde min syster vet inte vems gen jag fick. Det där med gener är ganska så intressant, ärver man dom verkligen ? eller är det hur vi blir uppfostrade i familjen som styr våra vanor/gener? är totalt okunnig inom området men om någon vet så skriv gärna en rad. Jag vet i alla fall att man ärver utseende gener från sina föräldrar eller andra släktingar efter som man är lik dom ;) Sen tror jag faktiskt att man formas efter dem man bor med, uppfostras av mm men vad vet jag ;)

Har börjat mitt nya liv, vilken klyscha men tänker faktiskt se till mig själv mer detta år, känner att jag måste flytta fokus till mig och familjen, för man får bara skit om man bryr sig om någon annan. Tänker börja gymma igen, har ju köpt kort men blev ju sjuk så kunde ju inte träna på 2 månader, väldigt irriterande men nu är jag igång igen, varit en gång och sedan tagit långa promenader på minst en timme varannan dag typ, man ska inte överdriva. Att träna ska vara kul, kan inte säga att jag tycker det är det dock, gillar mer att springa ute i naturen än på ett band men vädret tillåter det ju inte, har aldrig tyckt om att springa i kyla och rusk. Så det är bra att det finns gym :) men ut och gå finns det inget väder som kan hindra, det märkte vi idag dottern och jag, det blåste rejält :)
Är så mycket tankar som snurrar i huvudet just nu och ibland blir jag tokig, vet inte hur jag ska lösa vissa saker men det brukar lösa sig till slut.
I dag plockade jag ner julen, granen och alla tomtar åkte ner i källaren, mannen satte upp nya lampan och vips så var det ett annat rum :) längtar nu efter att soffan ska komma och göra rummet finare :D
Nu ska jag fortsätta reta katten så ha en bra lördagskväll :D

Inga kommentarer: