22 september 2013

Söndag och mulet = vara inomhus och alla måsten

Vart tog solen vägen :/ var sådant härligt väder i går men men  blir mer gjort här hemma om det är mulet. Idag tvättas det och om jag känner för det städas med, är urtråkigt att städa men skönt när det är gjort. I går när solen sken som bäst tog jag med mig kameran och stack ut i naturen. Men känslan infann sig tyvärr inte så efter någon timme åkte jag hem igen, ordentligt besviken. Men så är det ibland, jag är absolut enbart en hobbyfotograf och då blir det så här ibland ;)Några bilder fastnade dock :)









Känns lite som att hösten precis har börjat göra sitt intåg, fortfarande väldigt grönt i naturen men det lär bli mer färggrant, bara vänta och se, om ett par helger är det säkert annorlunda.
I går gjorde jag något annorlunda ;) jag satt och tittade på en hel hyr film, är nog den första i år. Gillar att se på film men helst på bio, när jag sitter hemma blir jag lätt rastlös och springer upp och ner. men i går var mannen snäll, vi hyrde nya Star trek filmen och den gillade jag. har alltid haft en fascination av rymdfilmer, vet inte varför men men ;) Hann med en rejäl lång och snabb promenad med, känns skönt att ha kommit igång igen och ev så ska jag springa en sväng i dag ( hm lät jobbigt genast) eller så blir det promenad igen. Gillar att gå fort och med Amaranthe i lurarna går det så lätt så ;)
Nähe dags att hänga upp tvätt, ha en bra dag och var rädda om er :)

Inga kommentarer: