20 januari 2013

Söndag och jag går på sparlåga.

Söndag och jag går på sparlåga. I morgon ska man pigg och glad bege sig mot jobbet. Det kommer jag att göra, glad men pigg vet i sjutton, mår fortfarande inte 100.Får lägga mig fortfarande mitt på dagen och äta är ett stort problem eftersom jag mår illa hela tiden. Troligen beror det på hostmedicinen som kan ge den biverkan :( Men jag måste ju ta den för hosta orkar jag inte med att ha. Men det ska bli kul att komma hemifrån och träffa alla trollungar igen, har saknat dem massor. Den 11 feb ska jag till läkaren och bli undersökt, de ska ta reda på om mitt immunförsvar är nedsatt på nåt sätt och vis och att det är därför jag hela tiden blir sjuk. Dessa två sista åren har ständigt förkylningar, bihåleinflammationer, varit närvarande och det gillas inte. Flunsan rår jag inte för men det andra vill jag väldigt gärna slippa.
Firade min älskade son lite grann både i fredags och i lördags, blev ju inte som jag tänkt mig då men han verkade nöjd så då får jag också vara det. önskar dock att jag/vi kunde köpt han en bil, hans största önskan just nu men vår gamla skrut får duga så länge tills vi hittar nåt.
I går kom våra goa kompisar och firade sonen och de stannade kvar för lite kortspel och mycket skratt :) Älskar att ha dem i mitt liv för de förgyller det med våra stunder och bara vetskapen om att de finns. Kompisar ska man vara rädd om för de växer inte på träd och efter ett par smärtsamma förluster så är man rädd om de man har. Nu börjar vi ladda för vår resa till snön och skidåkning v10. Jag har inte stått på ett par skidor sedan 12 års åldern så detta ska bli intressant ;) Får börja i barnbacken och arbeta mig uppför. Ska bli kul i allafall och det är skönt att ha nåt att se fram emot.
Nu ska jag försöka ta mig för något här hemma mycket som ligger efter med men det hinns väl med en annan dag....
Ha det så gott och var rädda om er :D

Inga kommentarer: