27 januari 2013

ja ja det vänder väl någon gång.

Lång sovmorgon idag, somande runt halv elva och sov till kvart över tio så sovit har jag ju gjort  ;) Men ändå sitter jag här i jogginbyxor och känner mig skit slut... ja ja det vänder väl någon gång.
Blev en sväng in till Kalmar i går och nu skulle jag äntligen få min OBH Nordica :D Trodde jag ja :/ Nä den fanns på Elgiganten för 3500 kr men på Netonet kostade den bara 2400 kr så självklart tar jag den ju där då. Men nej den var slut, både i butiken och på lagret. Beslutsångest... Men jag väntar för om jag köper den billigare så kan jag ju köpa något mer, man måste ju tänka lite ekonomiskt ibland  men det kändes allt lite snopet att komma hem utan maskin, för andra gången. Men jag handlade mig ett par nya leggins, de andra har bara försvunnit, förstår det inte men borta är de. Ett svart vanligt linne kom också med hem, bra med baskläder som man kan ha till allt möjligt. Tyvärr har jag vandrat i vikt ordentligt den sista tiden, ner snabbt och upp igen så nu ska jag bara se till att må lite bättre och sedan ta tag i mitt ätande, må inte bra av det och då bör man göra nåt åt saken, gym kanske, eller simma?? Ja det finns många alternativ men mest av allt vill jag bara vara utomhus så bättre väder så kan man ju gå normalt iallafall. Det är ju en bra början.
Idag har jag inga planer alls mer än att jag ska ta mig ut från huset och gå en sväng. Allt annat tar jag som det kommer, orkar inte med städ och tvätt just nu så då får det allt vänta... ha inga vita strumpor på er om ni ska komma hit ;) de lär inte vara vita när ni går härifrån.
Var rädda om er Kramizar :D

Inga kommentarer: