11 juni 2015

Sweden Rock 2015

underbara sol, man blir så glad när du kommer. Har varit ganska intensiva veckor och jag har inte haft tid att blogga även om jag haft massor att skriva om. Ska försöka göra det nu ;)
I onsdags lämnade vi Mönsterås för att åka mot Norje och Sweden Rock så jag har längtat :D Blåste full storm på vägen ner och även när vi kom fram men inte dämpade det oss inte. fixade banden och hjälpte några vi känner att fixa sitt tak på ställningen där de sålde sin tröjor, en ny upplevelse att sväva fritt under en pressning kan jag nu lägga till mina erfarenheter, Taket kom på och vi började första dagen på festivalen.
lugn första dag vi kollade in Lillasyster, The Quireboys och njöt resten av tiden av allt omkring oss.

Dag nr två bjöd på strålande sol men kall vind men inte stoppade det oss inte, ner på festivals området och njöt av följande band. all That remains, Delain, Slash,Airbourne, Battle beast, hammerfall, Michael Monroe.





och sen det allra allrs bästa på hela festivalen Def Leppard. Så sjukt bra dom var, kom långt fram så kameran gick varm och det innebar att det blev över 600 kort tagna och lite filmer.





Alltså de är så bra, älskar verkligen detta band, kan säga att det var riktigt mäktigt att stå mitt bland alla och höra allsången som uppstod i alla låtarna.
Efter detta så kändes det som att inget skulle slå denna konster och det gjorde det inte heller men många andra det innebär inte att allt de andra vi såg var dåligt nä riktigt bra och nya grupper att lyssna på.
Fredagen började bra, vi brände sönder oss totalt kändes det som :/ var insmorda men inte hjälpte det inte. Dagen innebar följande artister M.O.B, Dare, Rockklassiker,Dokken, Backyard bebies, Heat och sist men inte minst Mötley crue.


Var 10 gången jag såg dem och nä inte sjöng Vince bättre men va fasen skiter jag väl i, de är och kommer vara ett av mina favvo band för alltid sen hut de låter nu är väl inget att hänga upp sig på. deras glanstider var på 80 talet. Men min goding var ju med,  Nikki Sixx sexigaste mannen på jorden ( sorry husband) fick många fina bilder på honom :) så nöjd. La mig med ett leende den kvällen. Det försvann dock för grannarna förde ett jäv liv så somnade inte förrens vid 7 tiden och sov till halv 9 så pigg var jag då inte när lördagen kom.
Lördagen började med regn, lätt oroad blev jag men det slutade och solen kom fram och brände oss även denna dag :( i dag hade vi 30 i skyddsfaktor hjälpte då inte mycket.
Vi började med den magiska nationalsången som i år sjöngs av sångaren i Mustasch, var väl helt ok. Fortsatte med Hardcore superstar och sedan kom festivalens andra stora höjdpunkt, Five Finger Death Punch så jäkla bra dom var, grymt imponerar av deras spelning och kommer fortsätta att lyssna på dem. sen var det lugnt till vi skulle se Judas Priest, hade aldrig sett dom live förut men tyckte det var en bra spelning, nöjd. avslutade denna kväll med att titta lite på Eluveitie sedan blev det att packa ihop och fara hemåt. Känns som att man är ganska nöjd med festivalen och det var skönt att komma hem, krypa ner i sin egna säng och sova länge.

Tack Sweden Rock för detta år, 2015 ses nästa år :)


Inga kommentarer: