13 juni 2015

Vem ger dig rätten att ta en annan människas liv......

Vaknade med ett leende på läpparna idag, solen sken och jag kände ingen större smärta. leendet försvann dock ganska snabbt när tv kom på. Så tragiskt, så onödigt. 17 År, hela livet framför sig, studenten, kärlek, familj, barn. Lilla flicka jag hoppas det gick fort och att du inte hann lida för du och ingen förtjänar det du utsattes för innan du fick lämna jordlivet. Vila i frid Lisa Holm.


I dag ska det då vara en lycklig dag, prinsen ska äntligen gifta sig med sin Sofia, solen skiner och leenden är många. Sista kungabröllopet på lång tid, ska jag titta... vet faktiskt inte känns lite fel att sitta inne en sådan fin dag som denna och bröllop ja dem gråter jag ända alltid på så jag sparar mina tårar till den 18 juli istället.

Vad händer annars en sådan här vacker dag då, jo vi ska börja lite smått med kattburen verkar det som, sonen är vaken och ska hjälpa till och mannen är och köper virke som behövs så det verkar lovande. Annars så tänker jag mest glida omkring, njuta av solen och vila min onda korsrygg och hoppas att det ger med sig annars får det allt bli ett besök hos kiropraktorn till veckan.

Ha nu en bra dag och var rädda om er och era nära man vet aldrig vad som sker......

Inga kommentarer: