14 juni 2015

Både glädje och sorg...

Vilken helg, kan man snacka om glädje och sorg. 2 personer har lämnat oss, en kände jag inte visste inte ens vem hon var men så tragiskt. Ung och hela livet framför sig den andre växte jag upp tillsammans med, genom tv. Han lärde mig allt om bokstäver och siffror på ett roligt och lekfullt sätt och kan man tänka sig det finns kvar. Härliga minnen från barndomen som jag kommer bevara. Vila i frid nu både Lisa Holm och Magnus Härenstam, ni kommer vara saknade på många olika sätt men ändå mycket saknade. Sedan hade vi då ett kungligt bröllop, glädje, tårar av kärlek. Jag såg det inte orkade inte helt enkelt, var för fint väder ute för att sitta inne. Är glad för deras skull.
På kvällen grillade familjen och vi åt tillsammans härligt :) saknade dock dottern men det löste jag med skype :D.
Mannen började med kattburen, kommer bli kanon bra, stor som ett hus så attans ta katten om han inte uppskattar den uteburen ;) sedan avslutade vi kvällen med att spela kubb med grannarna, sonen och två kompisar till honom var med, kul. Tyvärr så vann vi ju inte men de fick sig en match och jag fick ont... ja ja man kan inte annat än försöka. Blir nog att ringa en kiropraktor på måndag för något är fel i höften/baksidan det gör ont :(
I dag är det söndag och det är mulet och svalt, regnar lite också men det behövs, är snustorrt ute. man kanske hinner med något inomhus eller varför inte en heldag i soffan ;)

Ha det så gott och var rädda om er

Inga kommentarer: