10 maj 2015

Söndag förmiddag...

God förmiddag denna mulna söndagen. Haft en lång skön sov morgon helt underbart. Vaknade dock tidigt av kissen som tyckte jag skulle gå upp men icke, slängde ut han på altanen och somnade om, förvånad vaknade jag senare av att han satt i sängen hos mig.... ÄNTLIGEN verkar han förstå finessen med kattluckan för han kom ju in ;) tror faktiskt att han kopplat redan men är som resten av denna familj... väldigt bekväm med att bli servad.
i går tog jag sonen 0ch kompisen med in till Kalmar för lite handling ( de var bärhjälp) köpte jord och en pallkrage så nu ska jag plantera jordgubbar och skiter i vad gubben min säger, vill ha så då får det bli så :D
 På kvällen var vi bjudna till B och j för att grilla och det var supertrevligt som vanligt, grillade goda grillspett med massor med grönsaker, gott. Mycket prat, skratt som det brukar vara när vi träffas. Är glad att jag har dessa personer i mitt liv, känna att man duger som man är, inga krav på att man ska vara på något speciellt sätt mm man kan vara sig själv. Och just nu är det skönt att ha dem i närheten.
 I dag hoppas jag att mannen fortsätter med bilen, den är färdig lackad och nu ska allt tillbaks på sin plats och sedan få igång den, bra om man kunde få en besiktningstid denna veckan. Sonen börja ju jobba i morgon :D så jäv glad för det är jag och han med, super taggad men han behöver ju ha bilen.
tyvärr sitter han fast i soffan just nu och verkar inte vilja gå ur den :/ men men . Själv är tanken att jag ska städa men vill att huset ska vara tomt på folk, allt går så mycket snabbare då men än så är det tre personer som stör så ingen städning än.
Ska även hinna med att åka och titta på en markis till husvagnen som vi ev ska köpa, vore skönt att ha en sådan om det blir varmt el regn på swr, det ger ju lite extra skydd.
Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag

Kramizar

Inga kommentarer: