26 april 2015

Söndag eftermiddag

För ett tag sedan började jag rensa i ett skrivbord, har länge funderat på att ta bort det, har ju liksom tre till. Gick bra de två första dagarna, rensade men sedan tog det stopp, inspirationen försvann. men idag tog jag tag i det och tro det eller ej men skrivbordet är mer eller mindre tomt. Har rensat, kollat lappar och insett att gud vad skit jag har sparat på. Inser att jag ska sluta gnälla på maken och kalla honom för hamster ;) Kvar att göra är nu att plocka ner en dator som inte används och att hitta en ny plats till bredbandet mm sen åker det ut. Slänger väl ut det på någon loppis sida för en hundring, vill bara bli av med det. Det tråkiga med att städa på en plats är att det fylls på i ett annat rum. nu kunde jag ju inte slänga precis allt så tills slut för att få plats så fick jag även rensa på skrivbord nr två.Så nu känner jag mig verkligen duktig ;)
i går hade vi fin besök av B och j, grillade men fick sitta inne, inte någon sommarvärme om kvällarna än. Gott var det och vi hann även med att spela kort och tågspelet, även om det tog onormalt lång tid ;) Mycket prat och skratt. Började planera en resa i sommar men är osäker om vi kom fram till något, vet att vi pratade om Gotland och om en kryssning ja ja vi får väl se vad det blir.
var och hämtade hem en hundbur igår fast vi ska ha det som en kattbur, ska utöka smirres utevistelse utan sele, bara att få gå som han vill. Köpte en kattlucka förra veckan men hittills så har han inte fattat galoppen. men skam den som ger sig, han inser väl snart vilken frihet det blir när han kan gå ut även om nätterna :)
Idag är det 38 dagar kvar tills vi tar husvagnen och åker till Norje och fyra härliga dagar på Sweden Rock, behöver väl inte säga att jag längtar ;) För det gör jag mycket. men innan dess blir det en tripp till Göteborg och ett par dagars umgänge med dottern, längtar jag också efter :)

Hoppas ni också haft en bra helg och att batterierna är laddade inför en ny arbetsvecka, ha det gott.

Kramizar

Inga kommentarer: