21 september 2014

söndagstankar...

Så var denna helg slut, tyckte precis jag gick hem i fredags men men. Helgen har varit riktigt lugn, så lugn att jag nästan haft lite tråkigt ;) I lördagsmorse åkte sonen och mannen till Mantorp och skulle titta på bilar mm, nåt race av något slag. M åkte till flickvännen och kvar blev jag med katten. Men vi har haft det så mysigt så, har haft maraton tittning av en väldigt bra serie Unforgettable. Har ni inte sett den så kan jag starkt rekommendera den, tror jag sagt det förut. Men nu har det blivit ett litet problem dock, har ju inte säsong 2 och 3 och känner just nu för att verkligen vilja se ett avsnitt till men men tålamod lilla Lotta ;) Funderar på att ta NETFLIX, är det någon av mina läsare som har det och kan säga något om det?? Ni är väldigt tysta så jag förväntar mig faktiskt inte att få något svar ;) Ny vecka och nya utmaningar kan säga att jag kämpar lite med att ta det lugnt och inte stressa men det är svårt att inte hamna i det ekorrhjulet, är lite mycket från många håll och ibland känner jag bara för att stänga ner allt och blunda men såna dagar har vi säkerligen alla så det är bara att kämpa med sig själv och göra saker i min takt och andas.
Utanför är det svart och regnar lite, känns mer och mer som höst även om dagarna är soliga och varma. Tittade på alla röda löv idag när jag cyklade till tävlingen på Kvista, blir fler och fler för var dag så även om man luras av solen så är hösten här och det med stormsteg. läste att det hade snöat i Kiruna, hu längtar inte efter vintern, kylan och snön :/ även om det har sin charm så tycker jag mer om värme och sol.
Dottern var så snäll och skickade sin önskelista till jul men det är bra för då kan man köpa lite då och då, så blir det inte så himla dyrt i december.
Nu vill jag ha hem mina killar :/ vilken tid det ska ta att komma hem


Ha det så gott och var rädda om er :D

Inga kommentarer: