19 september 2014

Snart är september slut och jag undrar...vart tog den vägen?

Snart är september slut och jag undrar.... vart tog den vägen? Går så fort dagarna, veckorna och månaderna snart är det jul ;) Nä inte än, september bjuder på sin bästa månad och sol och frisk luft är ingen bristvara verken för mig hemma eller på jobbet. Jobbet är kanon fast jag är slut när jag kommer hem så älskar jag mina trollungar och är så tacksam att jag har dom :)
Mannen kom hem i går och åkte igen, blev en tur till Tyskland så kan säga att det kom hem en mycket trött herre som somnade gott vid halv åtta. Men att jobba en hel dag, köra länge för att sedan åka på äventyr och vara vaken i 24 tim kan knäcka den bäste ;) men det är ju självförvållat eftersom man väljer att åka :) I morgon drar mannen och sonen på andra äventyr och M ska iväg på sitt så undrar lite för mig själv vad jag ska ta mig för... fast behöver inte undra ;) ska njuta av tystnaden och inga måsten :) Min helg är oplanerad, det ska vilas och må bra. September är snart slut som sagt var och oktober närmar sig med stormsteg och en utmaning för mig. Jag ska börja på gym :0 jag måste för min rygg och axlar tar död på mig annars har riktiga problem redan nu och gör jag inget åt det så lär det inte bli bättre i alla fall. Lite nervös är jag allt, var ett tag sedan och jag är mest van vid att svettas i spåret, ensam, ja ja jag ger det en chans.
I går var sonen och tatuerade sig, blev sjukt snyggt. Min längtan efter en ny blev ju inte mindre kan jag säga och nu virvlar det av nya tankar  i huvudet, men ska inte förhasta mig utan tänka ordentligt. Men det blir att täcka över en tror jag men har inte bestämt mig än.

nu ska jag fortsätta att njuta av fredagen med sonen och M och älskade kissen.
Ha det så gott och var rädda om er :D

Inga kommentarer: