5 januari 2016

japp det snöar allt lite...

Snö och mer snö, både roligt och tråkigt. Gillar om det får vara kallt och det ligger kvar ( behöver inte komma mer) tråkigt om det nu blir plusgrader och massor med blask :(. Men har varit ute och gått i snön idag och det var riktigt mysigt och jobbigt, känns i benen.
De senaste dagarna har jag haft problem med att sysselsätta mig, finns massor att göra men får inte tummen ur r... Så idag gick jag ner till jobbet, underbara barn. Man har varit ledig snart i två veckor och det har hänt en hel del. Fick kramar i massor och plötsligt fick jag sån lust att gå till jobbet. Man ska inte vara ledig för länge utan att ha något att göra ;)
Men däremot säger inget att jag inte kommer njuta av min sista lediga dag i morgon. Borde gå upp tidigt men tänker allt ligga kvar ;) kommer vara så trött på torsdag morgon när kl ringer vid halv fem och sen blir det ju inte bättre av att mannen får ligga kvar :0 men det måste ju betuda att han har hand om matlagningen :D det gillas.
Det har löst sig med alla tusen frågor som jag hade om min skolstart, ibland gäller det bara att läsa vad som står istället för att tro att man är helt ute och cyklar ;) positivt tänkande... kan man komma långt med.
nähe om man skulle utnyttja soffan lite till, den har varit väl använd dessa veckor ;)
Ha det så gott och var rädda om er :D


Inga kommentarer: