12 januari 2016

De går en efter en .....

                                                                     Vila i frid

Ja ni har läst det redan men jag har lite svårt att förstå. Förstå att ännu en stor musiker har gått bort i den där jäv sjukdomen cancer. hatar den verkligen så mycket som man kan hata. Bowie var inte min stor favorit men har lyssnat mycket på honom för han har gjort mycket bra musik, filmer och har bra texter. tycker det är så tragiskt och när nu ens idoler börjar gå bort så inser man själv att man är ju mer till åren än man kanske tycker själv. han var ju inte last gammal precis 69 år, han borde ha levt i många många år till. Men men någonstans sitter det någon som pekar ut vissa och de får gå tidigare än man tänkt, lite orättvist men vad kan man göra åt det? inte ett skvatt.

Vi har fått hem våran vildhäst, äntligen får jag väl säga. han tog tid på sig minsann. Nu står han och tinar i garaget, varit kallt ute på havet tydligen. Ska bli spännande att se den komma i form, få höra hur den låter mm :)

Julen är på väg ut ur huset, tar emot lite men nu är det bara gardinerna och granen kvar och det får allt vara kvar till helgen. Konstigt nog har jag inte tröttnat på granen än ;)


Ska bli kallare igen, gillar inte att det hoppar mellan kallt och varmt, snö eller regn. tycker det kan vara det ena eller inget alls men men.
Var rädda om er och ta hand om varandra :)

Inga kommentarer: