10 september 2015

Vinden biter lite lätt om kinderna om morgnarna......

Börjar bli kyligt, mörkare om kvällarna och vinden biter lite lätt om kinderna om morgnarna. Både gillar det och ogillar det, vill ha kvar värmen de ljusa kvällarna men samtidigt är det skönt att elda en brasa, tända ljus och krypa upp i soffan. Alla årstider har sin tjusning, på sitt sätt och jag gillar dem alla fyra. men fick jag välja så blev det nog sommaren ändå :D Men ska inte klaga även om sommaren har inneburit mycket smärta och regn/kyla. Hösten har hittills varit helt godkänd. Dagarna går och jag känner att jag lever, ont i höften tar på krafterna och har lite svårt att låta bli att bära på alla små trollungar, de är ju så underbara. I morgon blir det lite annorlunda, dags för lite utvecklande kurs, alltid kul att få åka iväg och lära sig nya grejor, få ny information, se saker från andra synvinklar med likasinnade. Ser jag fram emot.
vårt besök från Norge är här och är lika go som förra gången, älskar hennes dialekt även om jag inte hänger med i allt ;) men vad gör det. Man lär sig nåt nytt varje dag som Snorking= snarkning låter så mysigt när hon säger det :)
i går kväll bokade jag och B en utekväll den 7 oktober, blir mys med en underbart snygg man, ögon som man kan drunkna i och en röst som man bara älskar. är kul att ha något att se fram emot. just nu längtar jag som en tokig till nästa torsdag då är det dags att besöka dottern igen, skönt när man har sonen hemma och är kattvakt och så får mannen och jag lite egen tid ;)
 Nu önskar jag er en trevlig kväll och var rädda om er :D
kramizar

Inga kommentarer: