6 april 2013

Stolt över mig själv och värd mitt lördagsgodis :D

I dag måste jag få säga att jag varit riktigt duktig, brukar inte skryta men så jäv... nöjd över mig själv är jag :) Dagen började vid halv nio tiden att katten fick spel på oss och mer eller mindre jagade oss ur sängen :0. En stadig frukost som bestod av nyttiga ( not( rostade mackor och te ;) så gjorde jag allt det där tråkiga som att bädda och plocka i ordning. Kollade upp kameran och insåg att batteriet allt behövdes laddas lite och medans det satt i kontakten hann jag städa toan och hänga ut alla mattorna och förbereda för städningen.
I går bestämde jag mig för att promenera ut till syster yster på Lövö en lagom promenad på en mil ca. Så vid tjugo över tio så började jag gå. Solen strålade och himlen var så underbart blå, inga problem att gå precis. Lurarna i öronen och jag var redo för en promenad. Gick kanon bra fotade massor men blir sur för kameran är så konstig, blir mörka kort eller för ljusa precis som den vill. Blir sur :/ men jag hittade små underbara ställen att fota. När jag kommer nästan halv vägs ringer syrran och det blir ingen träff, hon mår inte bra, okej jag bestämnde mig för att gå till Tokö ändå och gjorde så. Fotade hästarna och vände hemåt. Motvind hmm nu blev det lite jobbigare, blåste kallt och klädde jag på mig luvan och vantarna så blev jag för varm, jäkla klagande va ;). Promenaden närmade sig sitt slut och även orken hos mig fick verkligen peppa mig själv för att inte ringa mannen och be honom hämta mig, men skam den som ger sig hem kom jag :D och väldigt nöjd över min prestation. 2.50 tim i rask promenad, inte illa eller hur :D
Lunch och lite prat med mannen innan jag körde ut honom i garaget, kan inte städa med honom runt benen inget vettigt blir gjort då ;) Men efter en timme ca var övervåningen klinisk ren, väldigt länge sedan ska jag erkänna ( rodnar) att städa är inte min favorit sysselsättning precis, finns så mycket annat roligt som man kan göra, eller hur ? :)
Nu har jag också tvättat en maskin, lagat middag, diskat och handlat. idag kom det med en godispåse hem och den ska jag äta med gott samvete för idag har jag minsann förtjänat den.
Nu är det kväller och efter en dusch så tänker inte jag göra ett skit mer, bara sitta vid tv och smaska gott och spela wordfeud. ha en bra lördasg kväll och var rädda om er, kramizar.
Lite bilder från promenaden.

















Inga kommentarer: