12 april 2013

så jäv... trött ;)

Fredag och jag är trött, varit en lång och ganska så jobbig vecka på många sätt. Känns skönt att kunna ta helg. Har regnat hela dagen och det behövs för nu äntligen kanske snön försvinner, är sjukt trött på den. Vill ha värme och en stor sol på himlen, ja det hör väl ihop igentligen ;) Har så mycket roligt framför mig så jag nästan räknar dagarna eller det gör jag. Det tråkiga är att om man längtar så så går det för fort och allt roligt är över på ett kick.
Har varit trött på allt omkring mig ett bra tag nu och nu måste jag ta tag i mitt liv igen, kan inte fortsätta att missköta mig så här, mår skit över det. I morgon ska jag göra nåt åt det och ikväll ska jag fundera ut hur sjutton jag ska klara av det ;) Inga lätta saker precis men om man verkligen vill så kan man ju flytta berg säger folk ju :)
Var på en bra föreläsning i torsdagskväll med Ben Furman och om Jag Kan - metoden. Riktigt bra och man fick en hel del att tänka på, man är ju aldrig full lärd man lär sig nya saker varje dag och kommer att göra tills den dagen man ger upp och somnar in.Det lärde jag mig under 4 år på Högskolan el Universitet som det nu är ;)
Sitter och surfar runt på Internet och Youtube, älskar Youtube på ett litet klick kan man uppleva så många gamla minnen, minnen som man vårdar ömt i sitt hjärta. Älskar att kunna hitta en gammal goding som gör en glad bara att höra en ton. så jag fortsätter att surfa runt denna fredags kväll och njuter av musikens värld. Hoppas ni har det bra där ni befinner er...

Kram

Inga kommentarer: