2 december 2012

Mycket just nu ....



Är lite för mycket runt omkring mig för tillfället, hinner inte andas. Det tar på mina krafter att hela tiden gå och må dåligt, att oroa mig och att inte veta :/ En i min närhet mår fruktansvärt dåligt och det gör jag också, vet inte hur jag ska lösa denna situation på bästa sätt och det äter upp mig inifrån. Detta och så en envis förkylning så ni förstår att det är lite kämpigt just nu. Men jag försöker hitta lite ljusglimtar här och där och när de dyker upp så hoppar jag på. I fredags var det en sådan kväll. Blev hämtad av b och C så åkte vi in till Kalmar och hämtade upp S, sen vidare till Kalmar slott och julmarknaden. Det finns så mycket fina saker som jag vill ha men i år köpte jag en vätte, så fin så. Det bästa med den är att den kan stå framme året om :)


 Smakade på massor med godsaker och mådde allmänt bra :D. Sen följde dottern med hem och vi mös vid tv resten av kvällen. På lördagen gjorde vi en massa måsten i lugn takt, vi hade feber båda två :/ Men lite frisk luft har ingen dött av så på med en massa kläder och tog oss en promenad till Spelcafet. På kvällen blev det mer tv mys. Såg Downton Abbey och det var riktigt sorgligt, grät massor. Är så glad att jag inte levde på den tiden, även om jag älskar allt som är från den tiden (serie och filmer). Mitt kortison spray har börjat göra verkan så nu kan jag stundvis andas genom näsan och glad för det är jag men gladast är nog mannen, jag snarkar när jag är täppt ;)
Idag söndag tog hela familjen en lång sovmorgon, välbehövligt. Sen framåt tolvtiden åkte vi in mot Kalmar, men fasen så halt det var. Tror faktiskt aldrig att jag åkt så sakta med min man in till Kalmar ;) Han var lagom road av väglaget kan jag meddela….
Ikea först och där hamnade vi i restaurangen det första vi gjorde, inget julbord dock. Sen blev det nya talltikar, gardinstänger till vardagsrummet och lite annat smått och gott som alltid hamnar i påsen när man är där ;) Nu är det mörkt ute och det är skönt att sitta i soffan och bara vara. Hoppas ni haft en bra helg.
Ha det gott och var rädd om er :D

Inga kommentarer: