11 juli 2011

Roligare helg får man leta efter ... ;)

Måndag och jag försöker smälta den otroligt roliga helg som jag haft :D Ni vet när man är så där pirrig i magen så kul har det varit och då är det inga stora grejer som hänt... undrar lite smått om jag börjar bli som barnen jag jobbar med ? lätt att roa ;)
Fredagen grillade vi här hemma sedan åkte vi in till O-Hamn och kollade in The Poodels på storbildskärmen, inte betalar jag 450 kr för att se puddlarna inte ;) menar det gick ju bra att både se och höra utanför ;) Börjar bli en snål smålänning verkar det som men det stämmer inte för jag tycker jag är väldigt generös inte bara med pengar ( för jag har ju typ inga) utan av mig själv med, ibland till och med lite för mycket men jag ger så länge jag kan sån är jag :D Lördagen kom med strålande solsken och det som planerats den dagen försvann snabbt när våra goa kompisar tyckte att vi skulle hänga med på Blomsterrocken och varför inte. Har aldrig varit där innan och måste säga att jag blev glatt överraskad, var mycket folk och ja bra band ( en del i allafall ;) och en strålande sol som tyckte väldigt mycket om min högra sida som den  intensivt tittade på ,RÖD. På kvällen blev vi hembjudna till V och S och där var det roligt, härliga människor och god mat, hade skratt kramp och blev så där varm i hela kroppen för just nu känner jag ett stort behov av att känna att jag har kompisar, kompisar som jag kan lita på och ha roligt med. Söndagen kan jag säga gick i vilande tempo el ryggläge. S och jag försökte att sola ute på Oknö men det var för varmt, ja ni läste rätt och då blåste det också. Nä såna här helger gillar jag och jag hoppas det blir många flera innan sommaren är slut.
Kan även säga att det hamras och spikas det byggs ett kök hemma hos mig och jag bara älskar det ljudet ;) Kanske har jag ett kök (nästa) när jag kommer hem från Italien.
På tal om Italien så tänkte jag dela med mig av vad vi kommer att uppleva men det kommer i slutet av veckan och sedan kommer jag lägga ut bilder när vi kommer hem...kan bara säga att jag längtar :D

Ha det nu så gott, Kramizar :D

Inga kommentarer: