8 februari 2017

När morgonen inte blir som man tänkt...

I dag vaknade vi med ett brak... och jag menar verkligen av ett rejält brak. Trodde först att mannens nattduksbord hade vält och allt åkt i golvet typ men det var det då inte. Klockan var 04.45 och vid den tidpunkten är man ju inte riktigt vaken ....
Men när vi väl satt upp i sängen och försökte fatta vad som hänt hör vi katten morra, och nu menar jag inget vanligt morrande utan rejält. trodde först att vi hade en katt till inne :0 men nej då däremot en fågel, livs levande ;) inte riktig vad jag hade väntat mig. Att vi har en jagare det vet jag men nu börjar han bli lite för duktig för min smak. denna gång var det ingen liten blåmes utan en större typ en trast eller nåt sånt. Katten ut ur rummet och in på toan och mannen efter, jag bara varnade: ta inte fågeln för han blir galen. Ville inte att han skulle bli biten, men mannen började berömma honom och pratade och till slut övergick morrandet till spinnande och smirre släppte fågeln mannen var kvick att ta den bara för att inse att stackaren fortfarande levde :o jag är verkligen glad att jag inte var ensam hemma för även om jag inte vill att djuren ska lida så har jag väldigt svårt att slå ihjäl dom. Som tur var slapp jag det denna tidiga morgon.
Smirre har varit ovanligt lugn idag och kärvänlig med oss, tycker nog han varit "duktig" ;)

Kallt som attan ute, blåser småspik och man vill helst krypa ner under filten och inte vakna förarens i slutet av April men biter ihop och försöker intala mig själv... jag tycker om vintern, jag tycker om vintern ;) Fniss.


Inga kommentarer: