25 februari 2017

en vanlig lördag

Underbar dag idag, solen sken från en blå himmel när jag vaknade och det var inte svårt att lämna sängen. Överraskade maken med att gå och köpa frallor, han som gör det annars. Har hunnit med en massa saker idag, har fixat en grej till jobbet en liten kluring för våra trollungar ;) nä inget svårt bara lite utmaning för de allra minsta. maken har slitit hårt ;) och jag har tittat på, gillar den arbetsfördelningen. Sen blev det en lång blåsig promenad, fasen vad det drog om öronen, men skönt ändå. dagar som den här ger en förhoppningar om våren och jag hoppas den kommer snart.
Annars blir det en lugn eftermiddag, trött och lite hängig så tänkte ladda batterierna med god mat och lite gott, bäst att skämma bort sig lite :)
Jag hoppas ni haft en bra dag i solen mer era nära och kära, kramizar


Jag testar dessa kex genom Buzzador


#havremålbuzz #Göteborgsdigestive #buzzador.


Göteborgs Digestive Havremål är en god mellanmålsnyhet som ger dig energi när du behöver det. Den kommer i två härliga smaker; Original samt Tranbär & Chiafrön – båda laddade med massor av nyttig havre. 
De klassiska Digestive-kexen har länge varit en favorit hos många svenskar. Nu har Göteborgs Digestive vidareutvecklat kexen, för att ännu bättre passa som mellanmål, genom att kombinera dem med havre som är rikt på kostfiber. Smart förpackat i portionsförpackningar är de också lätta att ta med på utflykt eller att packa ner i väskan för att kunna ätas som ett gott energitillskott under dagen.
- Vi har kombinerat den goda och välkända smaken från Digestive med svensk havre, som ju är ett riktigt supersädesslag fullt med nyttigheter. Ett perfekt mellanmålskex när du behöver fylla på med energi, säger Jenny Nilsson, Marknadschef för Göteborgs Kex.
Göteborgs Digestive Havremål kommer i två goda smaker; i Originalet balanseras den välkända smaken av digestive med en mild havresmak. Den andra varianten Digestive Tranbär & Chiafrön har en läcker smak av Tranbär samt små finachiafrön som passar alla som älskar bär och fröer. Fullkornskexen bakas i Kungälv och innehåller 50 procent fullkorn.
Digestive Havremål finns i butik från vecka 4 och det rekommenderade priset per förpackning är 24,90 kr. 

Inga kommentarer: