21 juli 2015

Semester med ......

Har semester, därför inget skrivet. Mår dock inte såbra, har en jäv värk i min rygg så förra måndagen tog jag beslutet att sjukskriva mig och i går var jag hos läkaren och blev sjukskriven en vecka till. Går med en ständig smärta i höger sida nere vis höftkulan, den håller mig vaken om nätterna så just nu är det tabletter som är mitt bästa. Har en svår inflammation sa doktorn som ordinerade sjukgymnastik och smärtlindring och massor av vila :0 har ju inte gjort annat än vilat i 2 veckor nu men ja ja bara lyda. Tyvärr blir det inget gymnastik förrns i september, kö dit. Tränar lite hemma, gör det som kiropraktorn sa :).
Men har varit med om många härliga grejer dessa två veckor ändå. Sara kom hem och bara det var det allra bästa. Så underbart att ha henne här. vi tog med oss B och hade en heldag på Öland, otroligt mysigt. Åt på Arontorp och fikade i Gårdby, tittade på all underbar natur. Sen har det varit ett bröllop. Underbara E och L gifte sig i lördags, så vackert. Hade äran att få fotografera dem så jag var ganska närgången under  hela dagen men så roligt. Se all denna kärlek :D
 Dagen efter fyllde Sara 25 år och vi firade henne ordentligt med smörgåstårta och tårta, många kom och hon var nöjd. I går söndag åkte hon hem till Göteborg igen och det blev tomt i huset. Men är så glad att hon trivs och att hon har hittat kompisar. I morgon drar de ut på nya äventyr, de ska till London och jag är såååå avis ;) men jag kommer dit jag också någon gång i alla fall.
I dag blir det att ta det lugnt, överansträngde mig nog lite i går så mycket tid på soffan men en lugn promenad blir det i alla fall det sa doktorn var bra så bäst att lyda ;)
Vädret då, ja inte mycket att hurra för, typiskt svensk sommar. Kommer väl lagom tills man börjar jobba igen kan jag tänka mig, men man hinner ju lite annat smått och gott och det bästa av allt man behöver inte ställa klockan utan bara vara, så underbart. nu ska jag väcka katten, han sover bort hela dagen ju ;)

Ha det så bra och var rädda om er :D

Inga kommentarer: