20 december 2013

Jul lov .....

Jaaaaa, äntligen är det jullov. har längtat efter dessa dagar en bra tid nu och tänker fasen njuta av verenda minut. Ladda batteriet med massor av god mat, sällskap, jul och motion. har mått skit  hela denna vecka, super stressad med resultat av en mage som la av. Tycker jag tagit det lugnt men kroppen säger en annan sak. Kanske är inre stress då jag inte gör något annat än sover för tillfället, hoppas det vänder nu och att både jag och magen mår bra den 7 januari när det är dags att börja jobba igen. Har tagit det säkra före det osäkra och köpt lite magmedicin, för säkerhets skull, vill inte få en krånglande mage över jul ;) Julen står för dörren och allt är mer eller mindre färdigt, lite tomtar i år med, skäms nästan, har flera lådor och de får bara ligga i källaren, måste skärpa mig.... nästa år ska de upp. Då kanske all renovering är klar, det tar lite kraft att alltid ha det stökigt och saker överallt, önskar ibland att man kunde stoppa allt man har i en stor säck och köra det till tippen... kanske vore nåt nu när man är ledig ;). Dottern är hemma, alltid lika roligt sonen med de brukar ju skifta annars. Har även O på besök alltid lika roligt med massor av ungdomar i huset.
Fick glada besked i dag av syster yster som berättade att både Kamelot och Talisman kommer till swr nästa år, längtar så gudens :) Hade varit kul att se Metallica med och Iron Maiden men man kan inte få allt och det är lite tajt med tiden och pengar. Men kul hade det varit :)
Nu ska jag fortsätta att mysa med familjen, känslan av att veta att inga måsten finns framför mig.
Ha det så jäkla bra nu och njut av julen och var rädda om er och era nära, det är tomt när de inte längre finns med oss ....


Kram

Inga kommentarer: