30 december 2013

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag ;)

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag ;) Men när man uppnått min ålder ( typ 30 ) så är det inte så viktigt längre, blir glad om mina nära och kära dyker upp på en kaffe. Det ger mig lika mycket som många paket.
Julen har varit lugn och skön, faktiskt ingen stress och det behövdes. Har sovit väldigt mycket och nu känns det som att livet går åt rätt håll igen. Även magen är bättre, slipper ta en massa magmedicin och det är jag glad över, även slutat helt med nässpray så det nya året verkar bli medicinfritt ;)
Däremot känns det verken som julen varit här eller att det är nyår i morgon, känns mer som början av Mars eller vår överhuvudtaget, varmt ute och grönt, inte så julaktigt precis. Men man slipper ju skotta snö ;)
Nyårslöfte... ger ni det? Har gjort det ett par gånger men aldrig hållit det. Så i år ska jag lova mig själv att jag ska stå i fokus, inte stressa och må bra, punkt slut.

Nu önskar jag er en lugn måndagskväll och ett stort Gott Nytt År i morgon och snälla var rädda om er, skit i raketerna. Tänk på alla rädda djur som mår så dåligt.

Kramizar

Inga kommentarer: