14 augusti 2016

sista dagen.....

Söndag och sista dagen på semestern. 5 underbara veckor är slut och det är dags att komma in i rutiner och alla måsten. Känns ganska okej, ska bli kul att täffa alla trollungar och mina underbara kollegor igen. Är alltid skönt att vara ledig men det är också skönt med rutiner och måsten hur konstigt det än låter.
Har bestämt mig för att bara njuta av denna dag, göra sånt som jag tycker om men hittills har det bara blivit en massa måsten som ska fixas innan måndagen, men hinner nog njuta med.
Semestern har inneburit en massa positiva saker, vi har hunnit fixa och dona en massa här hemma som legat och stört oss, känns bra. Har en massa kvar dock men alltid skönt att beta av något på listan. nu i höst är det dags att börja planera för den nya altanen, ska söka bygglov och prata med olika firmor. ser fram emot det med blandade känslor både glädje men också att det kommer bli rörigt men det blir bra i slutänden :D.
Vi har även bokat oss en resa i november ser jag fram emot och även en tripp till Gotland ska hinnas med, så hösten ser jag fram emot :)

Ha det gott, kramizar ;(

Inga kommentarer: