15 juni 2014

Solen skiner och livet är bra......



Idag är en sån där härlig dag, man bara njuter av solen och känner att man laddar batterierna inför nästa vecka. Vecka 25 midsommar veckan, vad fort det har gått. Blir lite rädd om sommaren ska gå lika fort, vill inte det vill njuta av den länge. I år om jag har tur så får jag njuta av ledigheten i 6 långa veckor. har aldrig haft så lång semester men efter denna vår känns det som ett bra val. har inget inplanerat, bara lite löst prat om olika utflykter. Kolmården, solens ö, Öland. Många härliga dagar vid sjön :)
I dag är det en vecka sen vi kom hem från Sweden Rock, och jag saknar det redan men som en skrev på Facebook, bara 51 veckor kvar tills nästa festival ;)
Helgen har varit lugn. I fredags firade vi V som tog studenten, mycket trevlig tillställning, mycket prat, skratt och god mat som vanligt med andra ord när man är med de bästa :D Lördagen tillbringade vi i soffan, inte helt fel det heller. gick igenom en massa som jag spelat in när mannen tillbringar veckorna i Finspång. Så idag är det bara slapp och må bra som gäller :)

Ha det så gott och var rädda om er

Inga kommentarer: