22 november 2017

Paketkris

Idag blev det en ny tripp in till Kalmar. Hittade ingen present till 3 åringens fest på lördag. I vanliga fall brukar jag inte ha svårt att köpa saker men denna gång har det varit riktigt knepigt. Vad ger man en tre åring? Finns ju massor med saker men hon har en hel del och det jag vill köpa är inte i hennes åldersgrupp precis men idag hittade jag något och nu håller jag tummarna att hon kommer tycka om det. Ser fram emot att få gå på kalas och fira henne, hon är en trollunge som jag älskar väldigt mycket, en glad men lite trulig tjej som vet vad hon vill och är envisare än en åsna ;) Tro hon kommer gå långt här i livet med den envisheten. Hon påminner mycket om sin far :) i den åldern.

Han med en sväng på Espresso house med sjukt god cappuccino där :) just love it. men jag tröttnade ganska fort massor med folk och alla sprang precis där jag var :0 konstigt nog ;) så jag åkte hem.
 Fick fint besök av både M och P, kul när dom kommer förbi utan att man vet om det :) saknar att ha huset fullt av ungar ;) men samtidigt uppskattar jag tystnaden och lugnet när man kommer hem från jobbet. På lördag ska vi ut med jobbet ska bli kul, vi ska på Ming i Kalmar och käka julbord, ja hur nu ett kinesiskt julbord ser ut vet jag inte men ska bli kul att testa. Kan tänka mig att det är vanlig mat med lite svenskt inblandat typ.
Sen är det julskyltning på söndag och då får det väl bli ett traditionellt knäckäpple :) så helgen är fullbokad :)
Har ni börjat köpa julklappar än? jag har börjat lite smått, blir ju inte så mycket i år eftersom vi ska ut och resa men det måste ju ligga några paket under granen annars känns det fel.

Ha det gott nu, kramizar

Inga kommentarer: