9 maj 2017

snö !!!!

Idag var vi med om något väldigt annorlunda, när jag slog upp ögonen så var det snö ute. Snö den 9 maj det har jag aldrig upplevt förut, kallt och jäkligt. Man började verkligen fundera på vilken månad vi egentligen är i ? Men som tur väl var så smälte den ju bort under förmiddagen och det blev lite varmare.Vart är vi på väg egentligen...  är ju inte så ovanligt längre att vädret spelar oss spratt. Läskigt är det i alla fall.
I går fick jag reda på något ledsamt, en vän till oss en underbar person med ett hjärta av guld fick ett tragiskt besked. En tragisk olycka som inte slutade väl :( nu lider jag med familjen och sänder dem tusen och åter tusen varma kramar. När något sånt här händer är man mer medveten om sina nära och kära.

Blev ingen massage idag, hon blev sjuk och fick ställa in, tråkigt men helt okej för mig är man sjuk så är man. Men nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, finns massor men helst vill jag bara lägga mig hos katten och sova ;) nä får ta lite mellis och piggna till

Var rädda om er :)

Kramizar

Inga kommentarer: