27 januari 2014

Ny vecka och nya utmaningar, nja ny vecka i alla fall.

Ny vecka och nya utmaningar, nja ny vecka i alla fall. Jag står på benen utan feber men med snorig näsa :( men vad gör det om hundra år ;) haft en kanon dag på jobbet, alla härliga ungar så jag har saknat dom. Alla dessa goa armar som så gärna delar med sig av både det ena och det andra ;) Älskar verkligen mitt jobb. I morgon är jag ledig ska med en person som betyder väldigt mycket för mig, ska ge alla kärlek som jag har och hoppas det lindrar lite. tror på dig i alla fall och vad som händer så löser vi det, tillsammans :)
I
Det märks att kung Bore har gjort entré, fasen vad det blåser småspik. Kallt som tusan i vinden annars helt okej, för min del kunde det istället blivit vår men förstår barnens glädje ( efter att ha sett dem idag i alla fall ;) Nu har det kommit och kan gott ligga kvar till efter sportlovet men sedan får det gärna försvinna, vår tack.
Mår kanon just nu, sitter vid en dator som fungerar till 100% och en ljudanläggning som är helt kanon. Med pretty maids i öronen surfar jag runt utan avbrott och nedsläckta sidor. Önskar verkligen att jag hade en fungerande dator men men man kan inte få allt här i livet, men jag kan ju hoppas på en liten vins eller nåt ;) Hoppas går ju....
Idag beställde jag mig ett armband " Fuck cancer" en sjukdom som tog min pappa från mig alldeles för tidigt och kan jag stödja med en liten insats så är det ju bättre än inget.

Kramizar :)

Inga kommentarer: